Mensan Menteşe ve Kapak Ekipmanları Ostim -Ankara

Menteşe
Çeşitleri

Fonksiyonel Menteşeler, Sac Yaprak Menteşeler, Paslanmaz Menteşeler, Çelik Kapı Menteşesi çeşitlerinin tümüne bu bölümden ulaşabilir, müşteriye özel menteşe çözümlerimizde dahil talepleriniz doğrultusunda detay bilgi isteyebilirsiniz.

Listele

Kapak
Ekipmanları

İndeksleme Piston Pimi, Kilitler, Yaylı Kilitleme Pimi, Gerdirme Mandalları, Kulp Çeşitleri, Çıtçıt Çeşitleri, Taşıma Sandığı Köşesi ( CASE ) ürün modellerine bu bölümden ulaşabilir, satış fiyatını öğrenebilir, detaylarını inceleyebilirsiniz.

Listele

Mensan Menteşe

Endüstriyel Menteşe İmalatında Sektörel Çözümler

Mensan Menteşe kalitesiyle ve hızla büyüyen yapısıyla, savunma sanayi başta olmak üzere, raylı sistemler, otomotiv sanayi, medikal sanayi ve endüsriyel sanayi için üretimlerimiz ve stoktan satışlarımız bulunmaktadır.

İmalat hayatına mobilya menteşeleri ile başlayan firmamız daha sonra kapı ve pencere menteşeleri imalatı ile pazarda önemli bir yer ve marka oluşturmuştur.

1994 yılında limited şirket ünvanı alan firmamız yeni pazar ve yeni müşteri kazanımlarını hem ülkemizde hem de dış pazarlarda sürekli artırmaktadır.

Üretim çeşitlerimiz her geçen gün artmakta, müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı imalat anlayışımız herzaman önceliğimiz olmaktadır.

  • 1977

    yılından bu yana

  • 10+

    sektörel çözümler

  • 1000+

    menteşe çeşiti

  • 2000+

    metrekare alan

Menteşe Çeşitleri ve Kapak Ekipmanları

Mensan Menteşe kalitesiyle en uygun ve fonksiyonel menteşe çeşitleri imalattan satışa sunulmaktadır.
Hızlı Teklif almak için hemen formu yollayın, biz size hızla dönüş yapalım.

Mensan Menteşe Üretimden Satışa

Paslanmaz Menteşelerden , Fonksiyonel Menteşelere (Paslanmaz Binili, Profil Yaprak, Sökülebilir Kapak Menteşe çeşitleri vb.), Sac Yaprak Menteşe çeşitlerinden Çelik Kapı Menteşelerine kadar çeşitlerimizden aradığınız tüm menteşe ürünlerini sizler için üretiyoruz.

İndeksleme piston piminden, yaylı kilitleme pimine, Gerdirme Mandalları çeşitlerinden, kulp çeşitlerine, araç kilitlerinden, taşıma sandığı köşesi ve tüm kapak ekipmanları çeşitlerini Mensan Menteşe kalitesiyle üretiyoruz.

Hızla büyüyen yapısıyla; modern makina ve ekipmanları ile, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş genç ve dinamik ekibiyle, en uygun menteşeyi en hesaplı satış fiyatı ile tedarik edebileceğiniz; kaliteli ve sürdürülebilir işbirliği yapacağınız garantili ve öncü bir firmadır.

Sektörel Haberler | Dünden Bugüne...

Referans
Firmalar